داوطلبای علاقمند برای پذیرش تحصیل تو یک رشته و دانشگاه خوب ، باید تو آزمون گروه آزمایشی مد نظرشون شرکت کنن . داوطلبا می تونن علاوه بر یک رشته اصلی تو یک یا دو رشته فرعی هم شرکت کنن و بعد از اعلام نتایج اولیه ، همه رشته محلای مورد نظرشون رو تو فرم انتخاب رشته وارد کنن .
برای مشاوره تحصیلی کنکور سراسری
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۵ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
کنکور سراسری ، اولین و بزرگترین آزمونیه که داوطلبا برای ورود به دانشگاه شرکت می کنن . با سنگین شدن رقابت تو کنکور سراسری ، تنها راه رسیدن به موفقیت تو این ماراتن بزرگ ، تلاش ، پشتکار زیاد ، داشتن یک برنامه ریزی طولانی مدت با رعایت تمام مسائل مشاوره ای و اطلاع از همه ی موارد مربوط به صفر تا صد کنکور سراسریه .
با توجه به تفاوت شرایط ، وضعیت تحصیلی و قدرت یادگیری داوطلبا با هم ، نحوه برنامه ریزی همه داوطلبا با هم متفاوته اما مراحلی که برای پذیرش تو کنکور سراسری باید انجام بشه برای همه داوطلبا کاملا یکسانه . به خاطر اهمیت کنکور سراسری تو این مقاله تمام مراحل پذیرش تو کنکور سراسری رو توضیح دادیم . پس تا آخر این مقاله همراهمون باشین !
ثبت نام کنکور سراسری ، یک بار تو سال و حدودا بهمن ماه ، بصورت اینترنتی از طریق سایت سنجش به آدرس sanjesh.org انجام میشه . این آزمون ، تنها آزمون برای ورود به رشته و دانشگاه های پر متقاضی تو دوره های روزانه ، نوبت دوم ( شبانه ) ، پیام نور ، غیرانتفاعی ، دوره های نیمه حضوری ، مجازی ، پردیس خودگردان و دانشگاه آزاده .
کنکور سراسری تو پنج گروه آزمایشی ریاضی ، تجربی ، انسانی ، هنر و زبان برگزار میشه که گروه آزمایشی ریاضی ، تجربی ، انسانی جزو رشته های اصلی و گروه آزمایشی هنر و زبان جزو رشته های فرعی محسوب میشن . داوطلبا مجاز هستن در صورت تمایل تو آزمون یک گروه اصلی و یک یا هر دو گروه فرعی شرکت کنن .
داوطلبایی که شرایط ثبت نام کنکور سراسری رو دارن باید تو زمان تعیین شده وارد سایت سنجش شده و ثبت نام خودشون رو انجام بدن . داوطلبایی که رشته خاصی مد نظرشونه ، می تونن از طریق دفترچه ثبت نام کنکور سراسری زیر گروه رشته مورد نظر و ضرایب دروس رو پیدا کرده تا با توجه به اهمیت درس ها تو رشته مد نظرشون تلاش کنن .
مجری برگزار کننده کنکور سراسری ، سازمان سنجش آموزش کشوره . بنابراین تمام اطلاعیه های مربوط به این آزمون از طریق سایت سنجش منتشر میشه و لازمه تا متقاضیای کنکور سراسری پیگیر اطلاعیه های منتشر شده از طریق این سایت باشن تا اگه تغییری تو روند آزمون رخ داد ، مطلع بشن .
اگه تمایل دارین تا اطلاعات کاملی در مورد ثبت نام کنکور سراسری داشته باشین ، پیشنهاد می کنیم مقاله زیر رو بخونین .
بعد از برگزاری کنکور سراسری ، نتایج این آزمون طی دو مرحله : نتایج اولیه کنکور سراسری و نتایج نهایی اعلام میشه . اعلام نتایج اولیه حدودا یک ماه بعد از برگزاری کنکور سراسری و اعلام نتایج نهایی تو نیمه شهریور ماه رو سایت سنجش به آدرس sanjesh.org قرار می گیره .
زمان اعلام نتایج اولیه ، برای همه داوطلبایی که تو کنکور سراسری شرکت کردن ، کارنامه کنکور سراسری صادر میشه . این کارنامه اولیه شامل وضعیت داوطلب تو آزمون ( درصداش تو هر درس ، رتبه تو سهمیه ، رتبه و تراز کشوری ، وضعیت مجاز یا غیر مجاز بودون داوطلب تو هر کدوم از دوره های پذیرش و ... ) داوطلبا موظف هستن تا در صورت تمایل برای ورود به دانشگاه با توجه به این کارنامه و ظرفیت دانشگاه ها که تو دفترچه انتخاب رشته گروه آزمایشیشون منتشر شده ، اقدام به انتخاب رشته تو گروه آزمایشی که شرکت کرده بودن ، بکنن .
بعد از به پایان رسیدن مهلت انتخاب رشته ، سازمان سنجش بر اساس رتبه داوطلبا تو کنکور سراسری و ظرفیت دانشگاه ها اقدام به بررسی فرم انتخاب رشته همه داوطلبا می کنه . نتیجه نهایی از طریق سامانه اینترنتی سازمان سنجش به آدرس sanjesh.org به اطلاع داوطلبا می رسه تا در صورت قبولی هر داوطلبی اقدام به ثبت نام تو رشته و دانشگاه دلخواهش کنه . به عبارتی تو اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری داوطلب از رشته و دانشگاه محل قبولی خودش مطلع میشه .
از اونجایی که پذیرش دانشگاه آزاد و دانشگاه سراسری تو مرحله انتخاب رشته از هم جدا میشه ، داوطلبایی که علاقمند به ادامه تحصیل تو دانشگاه آزاد هستن بعد از انجام انتخاب رشته این دانشگاه ، برای مشاهده نتیجه نهاییشون باید وارد سایت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد به آدرس azmoon.net بشن .
چند روز بعد از اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری و دسترسی داوطلبا به کارنامه اولیشون ، داوطلبایی که مجاز به انتخاب رشته شدن باید طبق دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور سراسری گروه آزمایشیشون ( ریاضی ، تجربی ، انسانی ، هنر و زبان ) رشته محلای دلخواهشون رو انتخاب کرده و تو فرم اینترنتی انتخاب رشته وارد کنن .
مسیر پذیرش دانشجو تو دانشگاه های سراسری و آزاد تو مرحله انتخاب رشته از هم جدا میشه . سازمان سنجش ، پذیرش دانشجو رو برای دانشگاه های سراسری ( روزانه ، نوبت دوم ، پردیس خودگردان ، غیر انتفاعی ، پیام نور ) از طریق سایت sanjesh.org انجام میده .
دانشگاه آزاد هم تقریبا چند روز بعد از شروع انتخاب رشته دانشگاه سراسری اقدام به انتشار دفترچه انتخاب رشته دانشگاه آزاد می کنه تا داوطلبایی که مجاز به انتخاب رشته تو دانشگاه آزاد شدن بتونن شانس خودشون رو برای ثبت نام و پذیرش این دانشگاه ها از طریق سایت azmoon.org امتحان کنن .
بعد از اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری ، داوطلبا با توجه به رتبه و تراز ( نمره ای ) که کسب کردن انتخاب رشته برای دانشگاه های سراسری و دانشگاه آزاد رو انجام میدن . فقط برای پر کردن فرم انتخاب رشته دانشگاه آزاد لازمه تا اول یک کارت اعتباری از طریق سایت دانشگاه آزاد خریداری کنن تا شناسه پرداخت و رمز عبور بهشون بده و با استفاده از کد دسترسی به انتخاب رشته دانشگاه آزاد که پایین کارنامه اولیه کنکور داوطلب ثبت شده ، باید اقدام به پر کردن فرم انتخاب رشته کنکور سراسری دانشگاه آزاد کنن .
بعد از تموم شدن زمان انتخاب رشته کنکور سراسری ، سیستم به ترتیب تک تک اولویتای داوطلبا رو بررسی میکنه و رتبه و نمره های بالاتر از داوطلب ظرفیت اون شته رو پر نکرده باشن و دانشگاه ظرفیت داشته باشه . همون قبولی برای داوطلب اعلام میشه .
داوطلبایی که قصد دارن تو انتخاب رشته آزمون سراسری شرکت کنن ، واسه اینکه خطا و اشتباهی تو انتخاب رشتشون پیش نیاد ، بهتره اول فرم پیش نویس انتخاب رشته کنکور سراسری رو از آخر دفترچه انتخاب رشته پرینت بگیرن و با توجه به ملاک های انتخاب رشته شون ( رشته ، اعتبار دانشگاه ، دوری و نزدیکی و هزینه های دانشگاه های شهریه پرداز ) از چیدمان و ترتیب اولویت هاشون مطمئن شدن ، وارد سایت سنجش بشن و انتخاب هاشون رو ثبت کنن .
با توجه به اینکه تعداد رشته محل های دفترچه انتخاب رشته خیلی زیاده ، توصیه می کنیم که با استفاده از نرم افزار انتخاب رشته مجازی کنکور سراسری وضعیتشون رو بسنجن تا بتونن به صورت حدودی تخمین رشته و دانشگاه قبولی با رتبه کنکورشون رو داشته باشن و بهترین انتخاب ها رو تو این 150 تا انتخابشون جا بدن .
برای رسیدن به نتیجه دلخواه تو کنکور سراسری و رسیدن به اهداف بلند مدتی که برای ساختن آینده ای روشن تر دارین ، لازمه تا پشتکار و تلاش زیادی داشته باشین . قبل از هر چیزی باید در نظر داشته باشین که برای موفقیت تو این ماراتن بزرگ داشتن برنامه ریزی طولانی مدت و جامع یکی از الزاماته . برای این که بتونین این برنامه ریزی رو به خوبی انجام بدین حتما باید اطلاع کاملی از مراحلی که تو این مدت باید طی کنین ، داشته باشین . این مراحل شامل : انتخاب بهترین منابع کنکور سراسری ، استفاده از کتاب های کمک آموزشی ، شرکت کردن تو آزمون های آزمایشی سنجش و یا آزمون های دیگه ، مشاوره و برنامه ریزی درسی ، رعایت اصول تست زنی ، نحوه صحیح مطالعه دروس ، برنامه ریزی تابستون ، نحوه مطالعه دروس عقب افتاده ، جمع بندی کنکور سراسری ، مدیریت و کنترل زمان در کنکور سراسری و .… میشه .
نمیشه برای همه داوطلبا یک برنامه ریزی یکسان در نظر گرفت چون شرایط و توانایی های همه افراد با هم متفاوته یعنی برنامه ریزی برای هر شخص به صورت مجزا و با توجه به توانایی ها و زمانی که برای مطالعه در طی روز اختصاص میده فرق داره . اما یکسری نکات در رابطه با برنامه ریزی صحیح اصولی وجود داره که رعایت این اصول باعث راحت تر شدن مسیر رسیدن به موفقیت میشه .
اگه بعد از خوندن این مقاله ابهاماتی درباره کنکور سراسری براتون به وجود اومد ، کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو آمادن تا پاسخگوی تموم سوالا و ابهامای شما در مورد کنکور سراسری باشن . شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین . هم چنین پیشنهاد می کنیم با عضویت تو کانال تلگرام کنکور سراسری تحصیلیکو از تمام اخبار و اطلاعیه های مربوط به کنکور سراسری با خبر بشین .
برای مشاوره تحصیلی کنکور سراسری
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۵ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
نظر شما تا حداکثر 3 روز کاری تایید و نمایش داده خواهد شد. اگر می خواهید همین الان سوالتان را از مشاور مربوطه بپرسید کافیست با تلفن ثابت از سراسر کشور با شماره 9099071789 تماس بگیرید. |
تمامی هموطنان عزیزمان از سراسر ایران می توانند برای استفاده از خدمات مشاوره و ارتباط با کارشناسان تحصیلیکو از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره 9099075305 تماس بگیرند .
برخی از مخاطبان تحصیلیکو به دلیل مشکلات مخابراتی نمی توانند با شماره های 909 تماس بگیرند و یا به طور کلی به تلفن ثابت دسترسی ندارند ؛ برخی نیز تمایل دارند از بسته های تخفیفی تحصیلیکو استفاده کنند تا هزینه کمتری برای مشاوره پرداخت نمایند . برای این دسته از عزیزان پکیج های مشاوره تحصیلیکو را طراحی کرده ایم که می توانید با خرید آن از هرجای ایران که هستید از طریق تلفن ثابت یا تلفن همراه با کارشناسان تحصیلیکو در ارتباط باشید . برای خرید پکیج های مشاوره تحصیلیکو و استفاده از بسته های تخفیفی کلیک کنید .
در خبرنامه ایمیلی تحصیلیکوهر هفته گزیده ای از مهم ترین اخبار تحصیلی مرتبط با رویداد های مدارس ، کنکور سراسری ، کارشناسی ارشد و دکتری را گردآوری می کنیم و بصورت رایگان برای کاربران سایت ارسال می کنیم . اگر شما هم مایلید از اخبار تحصیلی در طول سال جا نمانید کافیست ایمیل خود را در کارد زیر وارد کنیم تا از همان لحظه عضو خبرنامه ایمیلی ما شوید .
مرکز مشاوره تحصیلیکو امکانی فراهم کرده تا کاربران سایت بتوانند با عضویت در کانال های اطلاع رسانی شبکه های اجتماعی از آخرین اخبار و اطلاعیه های تحصیلی مربوط به حوزه تحصیلی مدنظر خود آگاه شوند . برای این منظور می توانید با کلیک بر روی هر یک از لینک های زیر در کانال مدنظرتان عضو شوید.
کانال مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو کانال دکتری تخصصی کانال کارشناسی ارشد کانال مشاوره کنکور سراسری
یکی از جداب ترین امکانات رایگان تحصیلیکو برای مخاطبان خود خبرنامه پیامکی است که با عضویت در آن آخرین اخبار رویداد های تحصیلی برای شما پیامک می شود . خبرنامه پیامکی تحصیلیکو در موضوعات مدارس ، کنکور سراسری ، دانشگاه های بدون آزمون ، کارشناسی ارشد و دکتری اطلاع رسانی می کند و برای عضویت در آن کافیست مقطع مربوط به خود را انتخاب کرده و در ادامه شماره تماس خود را ثبت نمایید .
1000000
بازدید کننده تحصیلیکو تاکنون
14000
مخاطبان مشاوره تلفنی تحصیلیکو تاکنون
26822
تعداد سوالات سایت تحصیلیکو