از امکانات سامانه سناد میشه به ثبت و ویرایش اطلاعات ثبت نامی دانش آموزا اشاره کرد . دسترسی مدیر مدارس دوره اول و دوم متوسطه با هم متفاوته ، برای دوره اول از طریق سامانه دانش آموزی سناد دوره متوسطه اول به آدرس m1-snd.medu.ir و کاربرای دوره متوسطه دوم از طریق سامانه مربوط به دوره متوسطه دوم به آدرس m2-snd.medu.ir می تونن به پورتال خودشون تو این سامانه دسترسی داشته باشن .
برای مشاوره ورود به سامانه سناد دوره متوسطه اول و دوم 99 - 1400
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره های زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۷۸۹ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
سامانه سناد کوتاه شده عبارت سامانه نام نویسی الکترونیکی دانش آموز است که یک بانک اطلاعاتی وابسته به آموزش و پرورشه که مدیر مدارس همه اطلاعات ثبت نامی ( فردی شناسنامه ای و تحصیلی ) دانش آموزا و دبیرای سراسر کشور رو از این طریق ثبت و ذخیره می کنن .
امکان دسترسی به سامانه سناد برای دوره متوسطه اول از طریق سامانه سناد دوره اول متوسطه به آدرس m1-snd.medu.ir و برای دوره دوم از طریق سامانه سناد دوره دوم متوسطه به آدرس m2-snd.medu.ir برای مدیر مدارس فراهم شده .
امکاناتی که از طریق این سامانه برای دوره متوسطه انجام می گیره ، شامل : ثبت و ویرایش اطلاعات ثبت نامی ، کلاس بندی دانش آموزا ، دریافت دفتر آماری ، مدیریت درخواست هدایت تحصیلی ، صدور کارت دانش آموزی و ... میشه . به خاطر اهمیت این سامانه تو دوره متوسطه ، تو این مقاله امکانات سامانه سناد و نحوه ورود به این سامانه رو بطور کامل توضیح دادیم . پس تا آخر این مقاله همراهمون باشین !
سامانه سناد ، دارای امکانات متفاوتی از قبیل تکمیل اطلاعات ثبت نامی ، کلاس بندی ، امکان صدور کارت دانش آموزی و .... هست . بیشتر امکانات سامانه سناد متوسطه اول و دوم بطور یکسانه که در ادامه مهم ترین امکانات سامانه سناد دوره متوسطه شامل موارد زیر میشه :
انجام فرآیند ثبت نام :
برای انجام ثبت نام تو سامانه سناد لازمه تا مدیر مدرسه بعد از ورود به سامانه سناد وارد پنل مدرسه شده و به عملیات ثبت نام ، تعریف کلاس و ... دسترسی پیدا کنه .
تعریف رشته پایه :
مدیر باید بعد از ورود به پنل مدرسه برای سال تحصیلی مورد نظر رشته و پایه های مورد نظرش رو انتخاب کنه . بعد از تعریف رشته و پایه های موجود تو مدرسه اقدام به ثبت و ویرایش اطلاعات ثبت نامی دانش آموزا تو سامانه سناد کنه . اگه زمان ورود به سامانه سناد ، کاربر با خطا مواجه شد یعنی ثبت اطلاعات شناسنامه ای بطور کامل انجام نشده .
ثبت نام دانش آموز جدید :
برای این که عملیات یکپارچه سازی به درستی انجام بشه باید اطلاعات ثبت نامی دانش آموزای ورودی جدید رو هم تو این سامانه ثبت کنن . برای ثبت نام دانش آموزای جدید کافیه کدملی دانش آموز رو وارد کنن تا اطلاعات قبلی دانش آموز نمایش داده بشه و اقدام به ویرایش یا ثبت اطلاعات ثبت نامی کنن .
کلاس بندی دانش آموزا :
بعد از مشخص شدن رشته پایه های مدرسه و ثبت اطلاعات دانش آموزای جدید مدیر باید اقدام به کلاس بندی همه دانش آموزا کنه . برای کلاس بندی از طریق سامانه سناد لازمه تا مدیر مدارس به این نکته توجه داشته باشن که مدارس دولتی طبق الگوریتم تعریف شده تو هر منطقه ، کلاس بهشون اختصاص داده می شه . مدارس غیر دولتی محدودیت کلاس ندارن و تو همه ماه های سال تحصیلی گزینه ایجاد کلاس تو سامانه سناد براشون فعاله .
دریافت دفتر آمار :
بعد از اتمام زمان ثبت نام مدارس و کلاس بندی دانش آموزا ، این دفتر توسط مدیر مدرسه قابل دریافته . دفتر آمار شامل تعداد دانش آموزای ثبت نامی و کلاس بندی شده به همراه پلمپ و روکشه .
درخواست هدایت تحصیلی :
مدیر مدرسه از طریق سامانه سناد می تونه اولویت هدایت تحصیلی دانش آموزایی رو که تو زمان ثبت نام ، درخواست هدایت تحصیلی کردن رو دیده و حتی تغییراتی تو اون ایجاد کنن . ( فرم هدایت تحصیلی فقط مخصوص دانش آموزای پایه نهم متوسطه اول میشه ) .
اشتغال به تحصیل :
گواهی اشتغال به تحصیل فقط برای دانش آموزایی قابل دریافته که کلاس بندی شده باشن . این گواهی برای دانش آموزایی که می خوان تو مسابقات خارج از کشور شرکت کنن ، سربازی برن و یا برای یک ارگان خاص تقاضای گواهی اشتغال به تحصیل رو کرده باشن ، می تونن با وارد شدن تو این سامانه و پیدا کردن دانش آموز اقدام به ثبت گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموز مورد نظر کنن .
صدور کارت دانش آموزی :
برای دریافت کارت دانش آموزی باید وارد این سامانه شده و بعد از پیدا کردن دانش آموز و کلیک روی گزینه کارت دانش آموزی نسبت به دریافت کارت دانش آموزی اقدام کنن .
استفاده از سامانه سناد برای مدیر مدارس در نظر گرفته شده . دانش آموزا برای استفاده از امکاناتی مثل دریافت کارنامه و ... باید به سایت همگام مراجعه کنن . برای دریافت اطلاع بیشتر درباره سامانه همگام خوندن مقاله زیر پیشنهاد میشه .
برای استفاده از سامانه سناد دوره متوسطه ، لازمه تا یکسری اقدامات توسط مدیر مدرسه انجام بشه . وزارت آموزش و پرورش برای اطلاع دقیق مدیر مدارس فایل راهنمای تصویری این اقدامات رو تو سامانه سناد قرار داده .
1. برای ورود به پنل مدرسه ابتدا با توجه به دوره آموزشی وارد باید وارد یکی از دو سایت زیر بشین .
دوره اول متوسطه : m1-snd.medu.ir
دوره دوم متوسطه : m2.snd.medu.ir
2. وارد کردن کدمدرسه ، کدملی و کلمه عبور
3. انجام فرآیند مورد نظر
1. کلیک روی گزینه " ورود به بخش مدارس "
2.وارد کردن کد مدرسه ، کد ملی مدیر و کلمه عبور . ( در صورتی که برای مدرسه مورد نظر از طرف منطقه ، استان یا خود مدرسه کاربری تعریف نشده باشد ، باید کد و رمز مدرسه (دریافتی از سیستم یونیت ) رو وارد کنن ) .
3. در صورت فراموشی رمز عبور ، باید روی گزینه " فراموشی رمز عبور " کلیک و اقدام به تغییر رمز عبور خود کرد .
4. بعد از ورود به پنل مدرسه برای دسترسی به قسمت های مختلف پنل ، از منو های سمت راست استفاده کرد .
برای سامانه سناد متوسطه دوره اول کلیک کنید
برای ورود به سامانه سناد متوسطه دوم کلیک کنید
اگه بعد از خوندن این مقاله ، سوال یا ابهامی در رابطه با نحوه استفاده از سامانه سناد دانش آموزی دارین ، می تونین از هر جای ایران که هستین با کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو تماس بگیرین و از تجربه این کارشناسا برای حل ابهامات و سوالای خودتون استفاده کنین .
با توجه به لزوم دانلود برنامه شاد برای همه پایه های تحصیلی و آپدیت این برنامه ، برای دانلود جدید ترین نسخه اون می تونین مقاله زیر رو بخونین .
برای مشاوره ورود به سامانه سناد دوره متوسطه اول و دوم 99 - 1400
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره های زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۷۸۹ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
نظر شما تا حداکثر 3 روز کاری تایید و نمایش داده خواهد شد. اگر می خواهید همین الان سوالتان را از مشاور مربوطه بپرسید کافیست با تلفن ثابت از سراسر کشور با شماره 9099071789 تماس بگیرید. |
تمامی هموطنان عزیزمان از سراسر ایران می توانند برای استفاده از خدمات مشاوره و ارتباط با کارشناسان تحصیلیکو از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره 9099071789 تماس بگیرند .
برخی از مخاطبان تحصیلیکو به دلیل مشکلات مخابراتی نمی توانند با شماره های 909 تماس بگیرند و یا به طور کلی به تلفن ثابت دسترسی ندارند ؛ برخی نیز تمایل دارند از بسته های تخفیفی تحصیلیکو استفاده کنند تا هزینه کمتری برای مشاوره پرداخت نمایند . برای این دسته از عزیزان پکیج های مشاوره تحصیلیکو را طراحی کرده ایم که می توانید با خرید آن از هرجای ایران که هستید از طریق تلفن ثابت یا تلفن همراه با کارشناسان تحصیلیکو در ارتباط باشید . برای خرید پکیج های مشاوره تحصیلیکو و استفاده از بسته های تخفیفی کلیک کنید .
در خبرنامه ایمیلی تحصیلیکوهر هفته گزیده ای از مهم ترین اخبار تحصیلی مرتبط با رویداد های مدارس ، کنکور سراسری ، کارشناسی ارشد و دکتری را گردآوری می کنیم و بصورت رایگان برای کاربران سایت ارسال می کنیم . اگر شما هم مایلید از اخبار تحصیلی در طول سال جا نمانید کافیست ایمیل خود را در کارد زیر وارد کنیم تا از همان لحظه عضو خبرنامه ایمیلی ما شوید .
مرکز مشاوره تحصیلیکو امکانی فراهم کرده تا کاربران سایت بتوانند با عضویت در کانال های اطلاع رسانی شبکه های اجتماعی از آخرین اخبار و اطلاعیه های تحصیلی مربوط به حوزه تحصیلی مدنظر خود آگاه شوند . برای این منظور می توانید با کلیک بر روی هر یک از لینک های زیر در کانال مدنظرتان عضو شوید.
کانال مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو کانال دکتری تخصصی کانال کارشناسی ارشد کانال مشاوره کنکور سراسری
یکی از جداب ترین امکانات رایگان تحصیلیکو برای مخاطبان خود خبرنامه پیامکی است که با عضویت در آن آخرین اخبار رویداد های تحصیلی برای شما پیامک می شود . خبرنامه پیامکی تحصیلیکو در موضوعات مدارس ، کنکور سراسری ، دانشگاه های بدون آزمون ، کارشناسی ارشد و دکتری اطلاع رسانی می کند و برای عضویت در آن کافیست مقطع مربوط به خود را انتخاب کرده و در ادامه شماره تماس خود را ثبت نمایید .
1000000
بازدید کننده تحصیلیکو تاکنون
14000
مخاطبان مشاوره تلفنی تحصیلیکو تاکنون
22346
تعداد سوالات سایت تحصیلیکو