با نزدیک شدن به امتحانات نهایی دوازدهم نگرانی و دغدغه داوطلبین نیز در خصوص شیوه مطالعه بیشتر میشه. تقریبا چند روز بعد از تموم شدن امتحانای نهایی داوطلبا باید خودشون رو برای شرکت تو کنکور سراسری آماده کنن. اما داوطلبا باید تو زمان امتحانای نهایی به جای خوندن تشریحی درس ها، به دنبال پیدا کردن کوتاه ترین راه حل باشن و درساشون رو کنکوری و تستی بخونن.
برای مشاوره دو راهی امتحانات نهایی یا کنکور سراسری
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۵ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
در زمان امتحانات نهایی دانش آموزا خودشونو حسابی برای این آزمونا آماده می کنن، اما از اونجایی که داوطلبای کنکوری در این بازه زمانی ( امتحانات نهایی ) در دوران جمع بندی کنکورشون هستن و دارن خودشون رو برای کنکور آماده می کنن این نهایی خوندن امتحانا یه خورده براشون سخته و زمان زیادی ازشون می گیره.
نهایی خوندن در مقایسه با کنکوری خوندن دو قطب کاملا مخالفن، چون در امتحانای نهایی باید تمام راه حل و مطالب رو جز به جز خوند و به طور کامل جواب سوالا رو داد و بارم بندی سوالا برای جواب دادن به هر قسمت سوال در نظر گرفته شده.
در واقع اگه شما جواب درست رو هم بدست بیارین و یه قسمت از راه حل سوال رو ننوشته باشین باز نمره کاملی نمی گیرین، در صورتی که تو کنکور با توجه به زمان محدودی که دارین باید از کوتاه ترین روش استفاده کنین و سریع ترین راه حل رو به کار ببرین.
حالا با همه این داستانا داوطلبای کنکور نمی دونن که چیکار کنن. نهایی بخونن یا بی خیال امتحانای نهایی بشن و وقتشون رو برای کنکور بزارن و به دنبال پیدا کردن سریع ترین و کوتاه ترین راه باشن؟ پس اگه شما هم جزو این داوطلبا هستین حتما تا ادامه این مقاله با ما همراه باشین تا با خیال راحت یه تصمیم درست بگیرین.
حقیقت این است که به حذف یا کمرنگ کردن هیچ کدوم ( نهایی یا کنکوری ) نیازی نیست. برخی فکر میکنن دوران امتحانات نهایی یکی از بازههای تاریک دوران کنکوره، در حالی که برنامه امتحانات نهایی توفیقی اجباری برای جبران عقب ماندگی های پایهی دوازدهم داوطلباست.
یک موضوعی که باعث میشه داوطلبا از بین نهایی خوندن و یا کنکوری خوندن، نهایی خوندن رو انتخاب کنن و اینه که میگن معدل ما در کنکور تاثیر داره، پس چون معدل در کنکور قراره برام لحاظ بشه می خوام معدلمو بالا نگه دارم. حالا با توجه به این موارد که ذکر شد، آیا می دونین این تاثیر معدل قراره چه جوری براتون لحاظ بشه؟ اصلا ارزشش رو داره که بخواین به جای کنکوری خوندن وقتتون روی نهایی خوندن و جز به جز نوشتن مطالب بکنین؟
برای جواب باید گفت که اولا تاثیر معدل در کنکور 1403 قراره به صورت مستقیم و قطعی لحاظ بشه. حالا این یعنی چی؟ وقتی داوطلب در کنکور شرکت می کنه، نمره یا ترازی با توجه به درصد دروس در کارنامه کنکور سراسری لحاظ میشه. سازمان سنجش هم میاد معدل نهایی داوطلب رو معادل یک تراز می کنه. بعد تراز کنکور رو با تراز معدل مقایسه می کنه. در سال گذشته اینطوری بود که اگه تراز معدل بالاتر بود که باعث بالا رفتن تراز کنکور هم میشد ولی اگه تراز معدل از ترازی که داوطلبا تو کنکور کسب کردن کمتر بود، هیچ تاثیر منفی روی تراز آزمون نمی ذاشت اما تو کنکور 1403 چه نسبت تراز معدل به نسبت تراز آزمون بالا تر باشه یا پایین تر تاثیر معدل اعمال میشه.
هرسال با حذف محتوای کتاب درسی سال دهم، یازدهم و دوازدهم توسط سازمان سنجش برای کنکور سراسری خیلی از داوطلبای متقاضی کنکور نظام جدید تو برنامه ریزیشون دچار تردید شدن. برای این که در مدت باقیمونده تا کنکور و امتحانات نهایی بتونین یک برنامه ریزی خوب و جامع داشته باشین و از تاثیر این حذفیات تو نتیجه کنکورتون به خوبی مطلع بشین، پیشنهاد می کنیم حتما مقاله زیر رو بخونین.
با توجه به مطالبی که گفته شد احتمالا داوطلبا ترجیحشون اینه که دروس امتحان نهایی رو بخونن و شانسشون رو برای بالا بردن تراز کنکورشون بیشتر کنن، ولی جالبه به این نکته توجه داشته باشن که مثلا برای قبولی در رشته های خیلی خوب و پر طرفدار مثل رشته پزشکی حداقل ترازی که برای قبولی احتیاجه تراز 9600 هستش، حالا اگه یک فردی معدلش 20 هم بشه حدودا تراز معدلش میشه 9000، پس عملا معدل 20 اون هیچ تاثیر خوبی روی ترازش نذاشته و حتی تراز آزمون هم کاهش میده.
این به این معنیه که اگر نسبت تراز معدل داوطلب به نسبت تراز آزمونش پایین تر باشه تراز معدلش تاثیر میزاه و تراز آزمونش رو کاهش میده و بالعکس. جالبه بدونن خیلی از داوطلبایی که الان دارن در رشته هایی مثل پزشکی تحصیل می کنن معدل نهاییشون خیلی پایینه و میگن بیشتر تایممون رو برای مطالعه دروس کنکوری گذاشتن
با وجود همه این موارد اما برای رشته هایی که به رتبه کمتری برای قبولی احتیاج دارن معدلای بالا می تونه تاثیر خوبی روی تراز داوطلب داشته باشه و شانس موفقیتش در آزمون رو افزایش بده. در آخر هم بخاطر این که داوطلبا خیالشون راحت باشه بهتره بدونن که اگه از اول سال همه درسای مدرسه رو قدم به قدم بعد از آموزش خونده و درک کرده باشین. الانم اکثر سوالای کنکور داره به سمت مفهومی بودن میره پس اگه واقعا مفهوم مباحث مختلف درسی رو خونده باشن دیگه الان نگرانی نباید داشته باشن. برای اطلاع از دقیق زمان برگزاری کنکور سراسری می تونین مقاله زیر رو بخونین.
یکی از مواردی که همیشه دانش آموزا از اون گلایه میکنن سخت بودن امتحانات نهاییه در صورتی که تمامی سوالات امتحانات نهایی از مطالب داخل کتاب طرح شده و مطالبی از خارج کتاب طرح نمیشه. پیشنهاد میشه داوطلبا قبل از حضور در جلسات امتحان نهایی نمونه سوالات امتحانات نهایی دوازدهم چند سال اخیر را بررسی کنن.
دانش آموزا برای امتحانات نهایی یا کنکور باید شیوه خوندنشون رو تغییر بدن. به عنوان مثال برای امتحانات باید مفهومی خونده بشه تا ریز نکات رو متوجه بشن ولی برای کنکور سراسری تمامی مطالب باید تستی و نکته ایی خونده بشه.
بهترین روش برنامهریزی برای این دوران، درسخواندن تلفیقی است. درسخواندن تلفیقی یعنی در روزهایی که برای امتحان فرصت دارن، از 5 یا 6 واحد مطالعاتی، 3 تا 4 تای اونا مربوط به همان درس امتحانی باشه و 2 تا 3 واحد هم برای مرور و جمع بندی درسهای دیگه باید بزارن. این روش باعث تثبیت مطالب در ذهن ذاوطلبا میشه. و داوطلبا بعد از مرور هر قسمت از کتاب باید از خود امتحانات جمع بندی بگیرن.
هدف از امتحانات جمعبندی نکات و مطالب مهمه و فضای کنکور برای دانشآموز شبیهسازی میشه. دانشآموز میتونه مهارت خود را در مدیریت زمان برای پاسخ گویی به سؤالات، بیشتر کنه. همچنین نکات فراموششده را مرور کنه و مشکلات علمی را برطرف کنه. در بازهی زمانی دوران امتحانات، برنامهریزی شخصی اهمیت زیادی داره تا هر دانشآموز با توجه به وضعیت درسی خود، مرور و جمع بندی داشته باشه.
در مجموع هیچ سوالی خارج از کتاب درسی در هیچ کدام از امتحانات طرح نشده و سوالات از محتوای کتابهای درسی بوده است، بنابراین به دانشآموزان توصیه پیشنهاد میشه به جای اینکه جزوات کلاسی یا جزوات موسسات آموزشی غیر رسمی را مطالعه کنن به اصل محتوای کتاب درسی توجه کنن.
در صورتی که داوطلب از اون نتجه ایی که در کنکور کسب کرده بود راضی نبود، مشکل پایین بودن نمرات امتحانات نهاییشو داشت و میخواست مجدد کنکور سال بعد رو شرکت کنه، می تونه در ترمیم معدل کنکور سراسری شرکت کنه تا بتونه معدلش رو بالا تر ببره و نتیجه بهتری از کنکور کسب کنه.
حالا شاید این سوال براتون پیش بیاد که ترمیم معدل چیه؟ آموزش و پرورش فرصتی برای داوطلبای فارغ التحصیل گذاشته که بتونن درسایی رو که در امتحانای نهاییشون نمره بالایی ازش نگرفتن رو دوباره امتحان بدن و نمراتشون رو در اون درسا بالا ببرن در نتیجه معدل نهاییشون هم بالا میره.
البته داوطلبا باید این نکته رو هم در نظر داشته باشن که اگه جزو داوطلبایی هستن که خیلی خوب از اول سال خوندن و یا به عبارتی نهایی خوندن، با همین نهایی خوندن نا خودآگاه برای کنکور هم آماده شدن. ولی اگه تا الان هم فقط کنکوری خوندن، همین کنکوری خوندن باعث میشه از پس امتحانای نهایی هم بر بیان. پیشنهاد می کنیم برای مطالعه امتحانات نهایی هم حتما بارم بندی امتحانات نهایی دوازدهم رو بررسی کنین
کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم آمادن تا به همه سوالا و ابهامی شما در مورد نهایی خوندن و یا کنکوری خوندن پاسخ بدن. شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و از تجربه اونا برای انتخاب بهترین تصمیم استفاده کنین.
برای مشاوره دو راهی امتحانات نهایی یا کنکور سراسری
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۵ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
سلام . با برنامه ریزی کتاب های درسی رو برای امتحانات خرداد ماه عمیق و مفهومی بخونین .
سلام . می تونین با برنامه ریزی هم برای امتحانات نهایی و هم برای کنکور مطالعه کنین .
سلام . بهتره از پایه دهم خودتون رو برای کنکور آماده کنین هم دروس رو به خوبی بخونین و نمرات بالایی در امتحانات کسب کنین و هم تست حل کنین .
نظر شما تا حداکثر 3 روز کاری تایید و نمایش داده خواهد شد. اگر می خواهید همین الان سوالتان را از مشاور مربوطه بپرسید کافیست با تلفن ثابت از سراسر کشور با شماره 9099071789 تماس بگیرید. |
تمامی هموطنان عزیزمان از سراسر ایران می توانند برای استفاده از خدمات مشاوره و ارتباط با کارشناسان تحصیلیکو از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره 9099075305 تماس بگیرند .
برخی از مخاطبان تحصیلیکو به دلیل مشکلات مخابراتی نمی توانند با شماره های 909 تماس بگیرند و یا به طور کلی به تلفن ثابت دسترسی ندارند ؛ برخی نیز تمایل دارند از بسته های تخفیفی تحصیلیکو استفاده کنند تا هزینه کمتری برای مشاوره پرداخت نمایند . برای این دسته از عزیزان پکیج های مشاوره تحصیلیکو را طراحی کرده ایم که می توانید با خرید آن از هرجای ایران که هستید از طریق تلفن ثابت یا تلفن همراه با کارشناسان تحصیلیکو در ارتباط باشید . برای خرید پکیج های مشاوره تحصیلیکو و استفاده از بسته های تخفیفی کلیک کنید .
در خبرنامه ایمیلی تحصیلیکوهر هفته گزیده ای از مهم ترین اخبار تحصیلی مرتبط با رویداد های مدارس ، کنکور سراسری ، کارشناسی ارشد و دکتری را گردآوری می کنیم و بصورت رایگان برای کاربران سایت ارسال می کنیم . اگر شما هم مایلید از اخبار تحصیلی در طول سال جا نمانید کافیست ایمیل خود را در کارد زیر وارد کنیم تا از همان لحظه عضو خبرنامه ایمیلی ما شوید .
مرکز مشاوره تحصیلیکو امکانی فراهم کرده تا کاربران سایت بتوانند با عضویت در کانال های اطلاع رسانی شبکه های اجتماعی از آخرین اخبار و اطلاعیه های تحصیلی مربوط به حوزه تحصیلی مدنظر خود آگاه شوند . برای این منظور می توانید با کلیک بر روی هر یک از لینک های زیر در کانال مدنظرتان عضو شوید.
کانال مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو کانال دکتری تخصصی کانال کارشناسی ارشد کانال مشاوره کنکور سراسری
یکی از جداب ترین امکانات رایگان تحصیلیکو برای مخاطبان خود خبرنامه پیامکی است که با عضویت در آن آخرین اخبار رویداد های تحصیلی برای شما پیامک می شود . خبرنامه پیامکی تحصیلیکو در موضوعات مدارس ، کنکور سراسری ، دانشگاه های بدون آزمون ، کارشناسی ارشد و دکتری اطلاع رسانی می کند و برای عضویت در آن کافیست مقطع مربوط به خود را انتخاب کرده و در ادامه شماره تماس خود را ثبت نمایید .
1000000
بازدید کننده تحصیلیکو تاکنون
14000
مخاطبان مشاوره تلفنی تحصیلیکو تاکنون
88282
تعداد سوالات سایت تحصیلیکو